تحولات منطقه

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: شدت ابتلا به ویروس آنفلونزا به کمترین میزان در کشور رسیده و مراجعه افراد به درمانگاه‌ها کاهش یافته است.

شدت ابتلا به ویروس آنفلونزا به کمترین حد رسیده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگویی گفت: شدت ابتلا به ویروس آنفلونزا به کمترین میزان در کشور رسیده و مراجعه افراد به درمانگاه‌ها کاهش یافته است.شتاب ابتلا به ویروس آنفلونزا که در هفته های گذشته به اوج رسیده بود سیر نزولی یافته است.

وی افزود: در ابتدا چون قدرت سرایت نوع جدید ویروس آنفلونزا بالا بود، ویروس به طور گسترده شیوع پیدا کرد اما اکنون چون تعداد افراد زیادی مبتلا شدند و تعدادی از مردم نیز اصول بهداشتی را رعایت می کنند و همچنین تعطیلی هایی که در کشور اجرا شد، موجب گردید شیب ابتلا به ویروس آنفلونزا کاهش یابد. با سپری شدن فصل سرما میزان ابتلا همچنان کاهشی خواهد بود و تا اردیبهشت تعداد اندکی به این ویروس مبتلا می شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: همچنین ابتلا به ویروس کرونا بسیار ناچیز بوده است و اگر افراد هم مبتلا شوند چون علائمی مانند سرماخوردگی دارد، معمولا افراد برای انجام تست کرونا مراجعه نمی کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha